AdministratieEveniment

Spitalul Judetean ramane iar fara conducere | Managerul Liliana Neaga si-a dat DEMISIA

Managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, Liliana Neaga a renuntat la functia pe care o ocupa de numai un an si doua luni. Aceasta si-a anuntat decizia pe pagina personala de Facebook motivand ca postul de manager implica dedicatie totala si din cauza unor probleme de natura personala, nu va putea acoperi in intregime cerintele.

“Am împlinit un an și un pic de interimat în postura de manager al Spitalului Judetean de Urgență Zalău, timp în care sper că m-am ridicat la nivelul pretențiilor acestui post, dar și că am împlinit așteptările voastre față de un om care s-a angajat să vă conducă destinele și carierele. […]  Din păcate, probleme personale mă vor ține departe într-o prea mare măsură în perioada imediat următoare, de aceea mă văd nevoită să îmi întrerup activitatea de manager.“ se arata intr-un mesaj postat de Liliana Neaga pe pagina personala de Facebook.

Decizia vine la scurt timp dupa ce Spitalul de Urgenta din Zalau a pierdut o finantare pentru extinderea ambulatoriului, blocului operator si a spatiilor destinate spitalizarii de zi. Cei 13,3 milioane de lei de la bugetul de stat au fost retrasi in urma sedintei consiliului judetean de rectificare a bugetului pentru anul 2018. Pentru ca nu s-au cheltuit decat o parte infima din bani, pentru realizarea studiului de fezabilitate, banii destinati investitiei se intorc in visteria guvernului Dancila.

Astfel, Spitalul Judetean de Urgenta Zalau ramane din nou fara manager incepand cu 1 ianuarie 2019.

Articole similare

Close