AdministratieDin Oras

Spitalul Judetean Salaj | Parcare cu 81 de locuri si zona de agrement pentru fitness – FOTO

Parcare semiîngropata cu o capacitate de 81 de locuri si aproape o mie de metri patrati destinati unei zone de agrement, echipata cu echipament de fitness. Asa ar trebui sa arate in mai putin de doi ani, zona din fata Spitalului Judetean de Urgenta Salaj.

Studiul de fezabilitate contractat de Consiliul Judetean, la inceputul lunii sepembrie s-a finalizat, urmand ca principalii indicatori tehnico – economici sa fie supuși dezbaterii și votului consilierilor județeni în viitoarea ședință ordinară a Consiliului județean – abia la inceputul anului viitor.

Conform studiului de fezabilitate, pe terenul situat in fata spitalului, din cei 3260 mp, peste 1900 mp vor fi destinati amenajarii unei parcari cu o capacitate de 81 de locuri (cu 11 mai multe decat cele estimate), a unei rampe de acces si a drumului. Conform unei informari remise de Consiliul Judetean, parcarea va fi destinata pacientilor spitalului si apartinatorilor acestora. Astfel, accesul va fi monitorizat, printr-un sistem de plata, in care primele 200 de minute (aprox. 3,3 h) vor fi gratuite.

Acelasi document face referire si la montarea unui sistem de supraveghere video a amplasamentului, dar si la amenajarea unei zone de agrement, dotata cu banci cosuri de gunoi si cu echipamente de fitness, inclusiv cele destinate persoanelor cu dizabilitati.

Durata preconizată pentru realizarea investiției este de 12 luni, valoarea acesteia depășind 7.642.000 lei. Finantarea va fi asigurata de la bugetul județului.

Articole similare

Close