Eveniment

Talharie in centrul Zalaului | Doi baieti, printre care un minor, i-au furat banii unui trecator

Un barbat din Zalau a ramas fara portofel, dupa ce a fost abordat de doi adolescenti, care i-au cerut acestuia o suma de bani. Pentru ca a refuzat, zalauanul a fost lovit de baieti, apoi i-au smuls portofelul din mana, i-au luat banii si au fugit.

Toata scena a avut loc vineri noapte, putin dupa miezul noptii, pe bulevardul Mihai Viteazu din Zalau. Barbatul se plimba, impreuna cu sotia acestuia, prin oras, iar la un moment dat au fost abordati de doi tineri.

Cei doi adolescenti l-au lovit pe barbat peste mana si i-au furat portofelul, din care au luat 350 de lei, iar apoi l-au aruncat pe jos, reusind sa se faca nevazuti. Sotia barbatului a fost cea care a anuntat politia despre cele intamplate.

In urma investigatiilor efectuate de oamenii legii, acestia au reusit sa ii depisteze pe cei doi talhari, fiind vorba despre doi adolescenti din Simleu Silvaniei, respectiv Crasna, unul in varsta de 14 ani, iar celalalt in varsta de 18 ani.

Ambii s-au ales cu dosar penal, fiind cercetati pentru comiterea infractiunii de talharie calificata. Politistii urmeaza sa stabileasca daca cei doi sunt la prima abatere, sau au mai avut antecedente.

Cu doar doua zile inainte, un alt trecator a avut aceeasi soarta, fiind talharit tot in centrul orasului, dupa ce a fost lovit de agresori.

Citeste si…

Barbat talharit pe bulevardul din Zalau | Agresorii, doi tineri de 21 si 22 de ani

Articole similare

Close