Eveniment

Tanar din Salaj, ranit grav intr-un accident la Dej | Nu a vazut un camion oprit – VIDEO

Un tanar in varsta de 22 de ani, din comuna Galgau, a fost grav ranit, in urma unui accident rutier care a avut loc azi noapte in Dej. Acesta se afla la volanul unui autoturism, insa a intrat in coliziune fata-spate cu un camion incarcat cu lemne. Soferul a ramas incarcerat, fiind nevoie de pompieri pentru a fi scos din masina. 

Totul s-a intamplat in jurul orei 3. Atunci, printr-un apel la 112, au fost alertati pompierii dejeni, un echipaj medical si politistii, despre faptul ca la iesirea din Dej spre Cuzdrioara s-a produs un accident rutier grav. La fata locului, salvatorii au gasit un autoturism și un autocamion avariate, iar în cel din urmă se afla încarcerat șoferul, în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme.

Au fost întreprinse măsuri pentru extragerea rapidă a tânărului de aproximativ 20 de ani, având în vedere starea extrem de gravă a acestuia și faptul că autoturismul se afla contorsionat sub remorca camionului.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

„Un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa din direcția Beclean înspre municipiul Dej a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care era oprit pe partea carosabilă, la semaforul electric care indica culoarea roșie”, transmit politistii.

Articole similare

Close