Eveniment

Tanar din Simleu retinut de politisti pentru talharie | A furat telefonul unui minor de 15 ani

Un tanar de 18 ani din Simleu Silvaniei a fost retinut pentru 24 de ore de politisti pentru comiterea infractiunii de talharie calificata.

În fapt, noaptea trecută, la ora – 00,30 – un echipaj de jandarmi a fost sesizat direct de către un tânăr, de 15 ani, din Zalău, cu privire la faptul că, în aceeași seară, 7 noiembrie, la ora 22:30, în timp ce se afla în apropierea unei stații de carburanți situată pe strada Simion Bărnuțiu, din Zalău, o persoană necunoscută de sex masculin, l-a deposedat prin violență de telefonul mobil.

În urma investigațiilor, în scurt timp, colegii noștri jandarmi au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un tânăr, de 18 ani, din Șimleu Silvaniei.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei prejudiciate.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, care în urma probatoriului administrat, în această dimineață, 8 noiembrie, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sălaj, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat procurorului de caz, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Articole similare

Close