Eveniment

Tanar din Zalau retinut pentru 24 de ore | S-a apropiat de prietena lui, desi avea ordin de protectie

Un tanar de 26 de ani din Zalau a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce si-ar fi incalcat ordinul de protectie. Acesta avea mai multe obligatii, printre care pastrarea unei distante minime de 100 de metri fata de prietena ei, dar si de a nu lua legatura cu aceasta prin niciun mijloc de counicare.

La data de 24 martie, în jurul orei 19.00, o tânără din Zalău a sesizat Poliţia despre faptul că, în timp ce se afla pe stradă, prietenul ei s-a apropiat de aceasta, încălcând astfel ordinul de protecţie.

Din cercetări a reieşit că, la data de 4 martie a.c., pe numele tânărului, Judecătoria Zalău a emis ordin de protecţie fiindu-i stabilite mai multe obligaţii, printre care să păstreze o distanță minimă de 100 m față de victimă și de a nu lua legătura cu aceasta prin niciun de mijloc de comunicare.

În urma probatoriul administrat, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută, pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea luării unei măsuri preventive, fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Ordine Publică pentru infracţiunea de încălcare a oricărei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie, faptă prevăzută de Legea 217/2003.

Articole similare

Close