Eveniment

Tanar din Zalau, retinut pentru camata si santaj | A fost retinut pentru 24 de ore

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au pus în executare 4 mandate de aducere și au efectuat 2 percheziții domiciliare, în Zalău. O persoană a fost reținută.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iulie-septembrie a.c., un bărbat, de 32 de ani, din Zalău, ar fi oferit diverse sume de bani mai multor persoane, din municipiul Zalău, pentru care ar fi perceput la restituire dobânzi, astfel sumele ajungând să fie dublate sau chiar triplate. De asemenea, bărbatul este bănuit ca ar fi șantajat două persoane amenințându-le cu acte de violență și cu moartea, în scopul restituirii sumelor de bani datorate și a dobânzilor percepute.

Polițiștii au pus în executare 4 mandate de aducere, în municipiile  Zalău și Cluj-Napoca.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost decoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, mai multe înscrisuri și 6.295 de lei.

În baza administrării probatoriului, față de bărbatul bănuit de comiterea faptelor polițiștii au luat masura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, procurorul de caz să îl prezinte judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Sălaj.

Articole similare

Close