Eveniment

Tanara de 19 ani retinuta de politisti | Ar fi talharit o minora in centrul orasului

O tanara de 19 ani din localitatea Simleu Silvaniei, banuita de comiterea infractiunii de tentativa de talharie, a fost retinuta de politistii salajeni 24 de ore.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale sălăjeni o bănuiesc pe aceasta că, ieri, 11 ianuarie, în jurul orei 14.30, în timp ce o minoră de 13 ani, din Zalău, se afla în zona centrală a municipiului Zalău, ar fi încercat, prin violență, să o deposedeze de un telefon mobil pe care îl avea asupra ei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de ordine publică sălăjeni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind depistată la scurt timp de la sesizare, în apropierea locului faptei.

Astăzi, 12 ianuarie a.c., tânăra de 19 ani va fi prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale față de aceasta.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.

Articole similare

Close