Eveniment

Tanarul care a santajat o minora, cercetat in stare de libertate

Retinut pentru 24 de ore, dupa ce a incercat sa santajeze o minora, amenintand-o ca va distribui poze intime cu ea, tanarul va fi cercetat in stare de libertate. Ajuns in fata magistratilor din Zalau, judecatorul a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Va reamintin, tanarul in varsta de 20 de ani a fost prins în flagrant delict de polițiștii de investigații criminale în cursul aceleiași zile, în municipiul Zalău, imediat după ce a primit 400 de lei de la o tânără de 17 ani, din comuna Buciumi, bani pe care acesta i-ar fi pretins pentru a nu distribui în mediul online fotografii cu tânăra, în ipostaze intime.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Acțiunea de prindere în flagrant a polițiștilor sălăjeni a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Articole similare

Close