Eveniment

Tineri spargatori din Zalau, retinuti de politisti | Cei doi au spart mai multe case si autoturisme

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale au retinut doi tineri de 19 si 20 de ani, din Zalau, banuiti de comiterea mai multor furturi. Cei doi ar fi spart mai multe case si autoturisme, cauzand un prejudiciu de aproximativ 4000 de lei.

Conform oamenilor legii, in perioada aprilie – 7 mai, adolescentii au patruns, atat la adapostul noptii cat si ziua in amiaza mare, intr-o societat comerciala si trei locuinte din Zalau. Dupa ce au rascolit incaperile, hotii au plecat cu mai multe bunuri, printre care un laptop, aparat de cafea, bauturi alcoolice, tester auto si altele. Cei doi tineri au mai pradat si doua masini, de unde au sustras diferite obiecte.

In urma cercetarilor facute de politistii de la Investigatii Criminale, acestia au reusit sa dea de urma tinerilor spargatori, recuperand 40% din prejudiciu. Cei doi baieti de 19, respectiv 20 de ani sunt acum pusi sub acuzare pentru comiterea infractiunii de furt calificat in forma continuata, urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria din Zalau, cu propunerea de arestare preventiva.

Articole similare

Close