Divertisment

Top 3 idei de cadouri speciale pentru majorat: ce sa oferi pentru a impresiona cu adevarat

Majoratul este un eveniment important in viata tuturor adolescentilor, deoarece reprezinta momentul in care devin “oficial” adulti. De obicei, aceasta zi de nastere este sarbatorita cu fast, diferit de restul zilelor de nastere, iar cadourile sunt pe masura. Daca urmeaza sa iei parte la un majorat sau cineva apropiat tie urmeaza sa implineasca 18 ani, iata cateva idei de cadouri speciale pe care le poti face:

Un animal de companie

O astfel de idee este potrivita doar in cazul in care persoana sarbatorita iti este foarte apropiata si stii sigur ca si-ar dori un astfel de cadou, iar persoanele cu care locuieste sunt de acord sa isi asume o astfel de responsabilitate. In cazul in care stii sigur ca va aprecia un animalut de companie oferit in dar si va avea grija de el pe toata durata vietii acestuia, atunci mai ramane sa alegi daca va fi caine, pisica, iepure, hamster sau papagal. Tine cont de dorintele celui/celei ce isi va serba aniversarea. Poti pune la cale o astfel de surpriza alaturi de familia persoanei sarbatorite si impreuna puteti adopta sau cumpara animalutul si toate cele trebuincioase: mancare, jucarii, culcus, materiale pentru cotet, in cazul in care acesta va sta in curte si orice altceva crezi ca este necesar. Daca animalul va locui preponderent in curte atunci este o super idee sa ii construiti un mic cotet. Pe www.magnetcenter.ro gasesti cateva instrumente care ti-ar putea fi de super folos pentru asta si nu numai.

Daca totusi esti in dubii intre a cumpara si a adopta, tine minte ca atunci cand vine vorba de animale, este intotdeauna o super alegere sa adopti.

O petrecere surpriza  

O petrecere surpriza este un cadou de neuitat. Organizeaza o astfel de petrecere daca sarbatoritul/a iti este prieten apropiat sau ruda. Poate fi vorba de o petrecere intr-un local daca anotimpul este friguros, o petrecere la piscina daca aniversarea are loc vara sau de ce nu, un “garden-party” pentru lunile de toamna sau primavara.

Pentru petrecerile organizate la restaurant/club/lounge este necesar sa vorbesti din timp cu managerul si sa stabilesti tot ce tine de organizare: mancare, bautura, muzica, amenajarea salii si plata.

Cand vine vorba de petrecerile la piscina, ai doua optiuni: organizarea party-ului la un club cu piscina sau inchirerea unei vile ce dispune de asa ceva. Alege ce este mai convenabil si ce crezi ca i-ar placea sarbatoritului/ei.

La un garden-party trebuie sa ai in vedere ca gradina sa arate impecabil, iar daca aceasta are loc la cineva acasa, este necesar sa ai grija de amenajarea gradinii si de problema muzicii. Daca exista animale in curte, tine minte ca acestea s-ar putea sa nu fie pe placul tutoror. Ai grija ca acestea sa stea intr-un cotet special amenajat pentru ele, de preferat imprejmuit cu gard electric. Poti cumpara de aici un astfel de gard la un pret avantajos.

O vacanta speciala

Calatoriile sunt speciale pentru fiecare persoana in parte. Ele reprezinta un mod de relaxare, dezvoltare si distractie, iar un astfel de cadou este perfect pentru un tanar ce face primii pasi in viata de adult. Ofera in dar o calatorie ce crezi ca este pe gustul sarbatoritului/ei si care ii va oferi momente de neuitat.

Varsta de 18 ani vine cu bucurii si responsabilitati, dar majoratul este un moment pe care nu il poti uita intreaga viata, asa ca merita un cadou pe masura.

 

 

Articole similare

Close