Eveniment

Tragedie in Varsolt| Copil de 7 ani cazut intr-un put cu apa adanca

S-a dat alarma luni seara in randul echipajelor de interventie din judetul Salaj. Ambulante, pompieri dar si politisti intervin pe un camp de langa localitatea Varsolt, dupa ce un copil ar fi cazut intr-o fantana.

Apelul la 112 a fost efectuat putin dupa ora 19. Apelantul a anuntat ca un copil a cazut intr-un put cu apa de langa Varsolt. In scurt timp, spre locul indicat au pornit pompierii, medicii SMURD dar si politistii. Locul in care s-ar fi produs tragedia este unul greu accesibil, cu un drum accidentat, astfel ca echipajele de interventie au inaintat cu dificultate. Odata ajunsi acolo, salvatorii au instalat doua motopompe pentru scoaterea apei din putul adanc de 4 metri pentru ca nu se zarea micutul.

ACTUALIZARE: Pompierii au gasit trupul baietelului pe fundul putului, l-au recuperat si l-au predat echipajului de Terapie Intensiva Mobila, care au inceput manevrele de resuscitare, insa fara rezultat. Trupul copilului a fost transportat la UPU Zalau, fara semne vitale.

ACTUALIZARE 2: Medicul coordonator a solicitat sprijin din partea echipajului SMURD Simleu pentru resuscitare. Ambulanta SMURD Simleu s-a deplasat la UPU Zalau. Desi micutul inca nu prezinta semne vitale, medicii nu se dau batuti si continua resuscitarea. Sansele de a reusi sunt insa extrem de mici, din cauza timpului indelungat in care copilul a stat sub apa.

Stire in curs de actualizare.

 

Articole similare

Close