Eveniment

Trei adolescenti prinsi in flagrant de politisti | Peste 3000 de articole pirotehnice confiscate

Trei adolescenti au ridicat de la curier, trei colete ce contineau peste 3000 de bucati de articole pirotehnice, insa drumurile li s-au infundat, cand au fost prinsi in flagrant de politisti. Acestia au confiscat intreaga cantitate, iar acum cei trei sunt cercetati pentru infractiunea de operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept.

Adolescentii, cu varste cuprinse intre 17 si 19 ani, unul din comuna Bobota si doi din comuna Banisor, au ridicat joi, 20 decembrie, trei colete de la o firma de curierat. Primul a ridicat cantitatea de 1122 de bucati, al doilea 120 de bucati si cel de-al treilea 2221 de bucati. Politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase i-au prins pe cei trei si au confiscat coletele ce se aflau asupra lor. Coletele contineau in total 3463 de articole pirotehnice, printre care cinci baterii de artificii cu 49, respectiv 100 de focuri.

Politistii continua actiunea „Foc de Artificii” care vizeaza verificarea legalitatii operatiunilor cu articole pirotehnice desfasurate de persoanele fizice si juridice. In perioada 30 noiembrie – 14 decembrie politistii au efectuat 28 de actiuni si controale in piete si alte obiective si au depistat unsprezecce persoane fizice si juridice neautorizate, fata de care s-au inceput cercetari in cauze penale.

Articole similare

Close