Eveniment

Trei tineri din Salaj retinuti, dupa ce au incercat sa fure fier vechi

Trei tineri din Salaj au fost prinsi in flagrant de politisti, cand incercau sa fure mai multe deseuri metalive, din incinta unei societati comerciale.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au reținut, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj un bărbat de 40 de ani şi o tânără de 22 de ani, ambii din municipiul Zalău şi un alt bărbat de 29 de ani, din comuna Dobrin, judeţul Sălaj, bănuiţi de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Aceștia au fost prinși în flagrant delict de polițiștii sălăjeni, în cursul nopţii de 17 spre 18 mai, în jurul orei 01,00 în timp ce sustrăgeau deşeuri metalice din incinta unei societăţi comerciale din municipiul Zalău.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, iar în cursul acestei zile, îi vor prezenta pe cei trei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea dispunerii de măsuri legale.

Articole similare

Close