Eveniment

Tudor este de NEGASIT | Politistii il cauta pe baiat chiar si in timpul liber

Au trecut mai bine de 20 de zile de cand Tudor Niream, un baiat in varsta de doar 15 ani, a plecat de la casa bunicilor din Recea Mare, fara telefon si fara acte de identitate. Baiatul a fost cautat zi si noapte, atat de politisti, cat si de voluntari si chiar de colegii de clasa, insa Tudor, pare ca a intrat in pamant.

Baiatul locuia in Zalau, insa la data disparitiei se afla la casa bunicilor din localitatea Recea Mare, comuna Varsolt. Bunicii lui Tudor au fost cei care l-au vazut pentru ultima data pe acesta, in seara zilei de 23 noiembrie. Baiatul le-a spus ca pleaca la plimbare, insa nu si-a luat cu el nici telefonul nici acte de identitate. De atunci, a fost cautat neintrerupt, pana si pe suprafata lacului Varsolt. Afise cu poza lui Tudor au impanzit afisierele din orasul Zalau. Baiatul ar fi fost vazut pe camerele de supraveghere din oras si chiar in parcarea unei societati comerciale, insa s-au dovedit a fi informatii eronate. Internautii s-au mobilizat si ei prin campania de pe Facebook #HaiAcasăTudor. Totul insa fara rezultat.

Parintii lui Tudor spun ca in familie nu existau certuri, iar la scoala baiatul nu avea probleme.

La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Articole similare

Close