Eveniment

Trupul unui copil gasit in apele inghetate ale lacului Varsolt | Cel mai negru scenariu a devenit realitate, pentru parintii lui Tudor – VIDEO

Un apel la 112, primit in jurul orei 14, anunta ca o persoana necunoscuta a fost vazuta plutind la suprafata apei, in preajma cantoanelor.

La locul indicat s-au deplasat Pompierii din Simleu Silvaniei cu doua autospeciale, una dintre ele fiind dotata cu o barca de salvare, dar si un echipaj SMURD.

In urma interventiei, pompierii au gasit o persoana decedata. Din pacate, dupa ce a fost extras trupul neinsufletit din apele inghetate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a readuce la viata persoana, fiind nevoiti sa declare decesul.

Hainele coincid cu cele purtate de Tudor Niream

Conform purtatorului de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea, politistii s-au deplasat spre lacul Varsolt, unde au constatat ca imbracamintea persoanei decedate, corespunde cu imbracamintea purtata de Tudor Niream, baiatul disparut in urma cu 2 luni. Identitatea barbatului decedat, urmeaza sa fie stabilita de catre oamenii legii. Trupul neisufletit va fi transportat la morga Spitalului Judetean din Zalau, unde se va efectua necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

tudor niream gasit inecat

„Acum trei-patru zile l-am mai cautat pe baiat, impreuna cu politia, la o biserica din Recea, unde erau aruncate saltele, dar nu am gasit nimic. Astazi, o persoana care este de servici la baraj, a vazut plutind ceva la suprafata. A sunat repede la 112 si a venit politia, care a depistat ca cel ce plutea la suprafata apei, este Tudor, cel care a disparut in urma cu doua luni.” a declarat Breda Lajos, primarul comunei Varsolt.

Cel mai negru scenariu s-a adeverit, Tudor a fost gasit inecat

Va reamintim ca, in urma cu doua luni Tudor Niream, un baiat in varsta de doar 15 ani, a plecat de la casa bunicilor din Recea Mare, fara telefon si fara acte de identitate. Baiatul a fost cautat zi si noapte, atat de politisti, cat si de voluntari si chiar de colegii de clasa, insa Tudor, parea ca a intrat in pamant.

Au existat tot felul de ipoteze in ceea ce priveste disparitia. S-a luat in calcul chiar si o rapire, insa nu a fost asa. Din pacate, cel mai negru scenariu s-a implinit. Trupul lui Tudor a fost gasit in apele inghetate ale Lacului Varsolt, lucru confirmat si de bunica baiatului, care a mers intr-un suflet spre baraj.

Articole similare

Close