Divertisment

Uită de prejudecăți și stereotipuri: 3 motive pentru care videochatul este un job la fel ca oricare altul

Lumea progresează de la an la an, iar oamenii încearcă să scape de o gândire plină de prejudecăți și stereotipuri. Acest lucru se aplică din ce în ce mai intens când vine vorba de rasism, homofobie, misoginism etc. însă, mulți au încă o viziune negativă asupra unuia dintre cele mai cunoscute joburi: cel de model de videochat.

Nu ar trebui să te lași influențată de acest lucru. Jobul în videochat este unul la fel ca oricare altul și nu are nicio componentă rușinoasă. De altfel, nicio muncă nu este rușinoasă. Citește în continuare pentru a afla trei argumente în acest sens.

Trei motive pentru care nu ar trebui să îți fie rușine că faci videochat:

  • Nu îți “vinzi” corpul – este o meserie normală

Argumentul foarte des folosit este acela că femeile care fac videochat își vând, practic, corpul în beneficiul celorlalți. Însă, la o analiză mai atentă, îți vei da seama că absolut toată lumea face asta, la orice job din lume. Cei care lucrează în clasicul program 9-17 își “vând” corpul firmei timp de opt ore pe zi, dar și capacitatea intelectuală, în același interval. Diferențele, așadar, sunt doar în imaginația oamenilor, când vine vorba despre această “vânzare” pe care mulți o consideră imorală. Tu nu trebuie să ții cont de opinia celorlalți atunci când vine vorba de viața ta. Alegerile tale sunt doar ale tale și nu trebuie să uiți asta!

  • Videochatul răspunde unor nevoi umane, la fel ca în cazul celorlalte joburi

Realitatea asta este, fie că ne-o dorim sau nu. Mulți bărbați apelează la aceste servicii. Drept urmare, s-a creat această nevoie la nivel de societate. Dacă este sau nu imoral, fiecare stabilește pentru el. Exact așa cum orice tip de firmă din această lume aduce o ofertă pentru că există o cerere pe piață, același lucru îl face și videochatul. În orice societate capitalistă, nevoile vor fi satisfăcute, legal sau ilegal. Marele avantaj al videochatului este că este o activitate legală, cu reguli foarte clare, cu impozitare și cu condiții de lucru sigure pentru cele care practică această meserie, pentru ca totul să se desfășoare fără incidente. Dacă vei apela la o agenție de videochat profesionistă, precum richgirls-studio.ro, vei ști că vei lucra în condiții bune, care îți vor permite să îți desfășori activitatea în siguranță și fără griji. 

  • Industria videochatului a avansat semnificativ

Realitatea este că industria videochatului oferă de multe ori condiții mai bune angajatelor, decât o fac multe firme “obișnuite”. Principalul obiectiv este să ai venituri mari, iar asta se întâmplă, de obicei, destul de ușor – poți să alegi o agenție care lucrează cu mai multe site-uri, unde să găsești suficienți membri astfel încât să ajungi să ai o carieră de succes.

Așadar, uită de prejudecățile din societate și dacă simți că videochatul este în acest moment meseria care ți-ar aduce beneficiile dorite în viață, fă pasul următor!

Articole similare

Close