Din Oras

Uita de problemele cauzate de ploi si ninsori neasteptate – apeleaza la serviciile de hidroizolatie a acoperisului

Toate cladirile care nu au un acoperis bine realizat sufera de scurgeri si igrasie in urma sezoanelor reci si ploioase. Desi ar putea sa para ca doar ultimul etaj are de suferit in urma acestor problem, in timp, daca ele nu sunt rezolvate sau tinute sub control se poate ajunge la o structura deteriorata a intregii cladiri. Pentru a nu se ajunge la astfel de situatii, au aparut serviciile de hidroizolatii acoperis. Acum nu avem nevoie neaparat de un acoperis pentru ca terasa blocului sa fie protejata.

Aceste servicii se preteaza tuturor tipurilor de acoperis, indiferent ca este vorba de un bloc, un restaurant sau chiar de o terasa in incinta unei proprietati private. Cu ajutorul acestor hidroizolatii acoperis grija scurgerilor dispare si cu cat acoperisul este mai bine ingrijit cu atat rezistenta in timp a materialelor este mai mare. In cele ce urmeaza vom prezenta modul in care se realizeaza hidroizolatia in functie de tipul acoperisului: un simplu acoperis de bloc, necirculabil si acoperisurile si terasele ce servesc pe post de restaurant sau spatii de recreere.

Hidroizolatii pentru acoperisuri de bloc si terase necirculabile

Cand vine vorba de hidroizolatii acoperis necirculabil ne rezumam la protectie. In aceste cazuri aspectul nu primeaza, intreagul acoperis fiind acoperit de o membrana simpla. Aceste servicii au scopul de a proteza terasa si structura acesteia, in principal, de apa si umezeala, acestia fiind principalii factori de risc. De asemenea, membrane bituminoasa si PVC-ul ce vor acoperi terasa au rolul si de a pastra intacta structura cladirii, diferite evenimente din mediul inconjurator ducand treptat la deteriorarea materialelor cu care s-a construit initial.

Hidroizolatii terase circulabile

Daca acum 10 ani era un lucru rar sa poti ajunge pe acoperisul unei cladiri, astazi acest lucru este din ce in ce mai intalnit. Fie ca e vorba de acoperisul casei tale lasat special pentru a servi pe post de living exterior, fie ca e vorba de multele restaurante care se gasesc astazi pe cele mai inalte cladiri din orasele mari.

La fel ca in cazul acoperisurilor prezentate anterior, si aceste terase necesita o hidroizolatie de baza. De data aceasta, insa, aspectul este la fel de important ca si nivelul de protectie impotriva factorilor externi. Astfel, peste stratul de baza de izolatie se va aseza un nou strat, in general impermeabil, care va servi pe post de podea. Acest material poate fi ales de catre client impreuna cu constructorul in functie de modul in care se doreste a fi folosita terasa.

 La cine sa apelez daca vreau sa am parte de cele mai bune servicii de hidroizolatie a acoperisurilor si teraselor?

Cand vine vorba de alegerea serviciilor de hidroizolatii trebuie tinut cont de seriozitatea firmelor din domeniu. Alegerea trebuie facuta dup ace au fost studiate diferite oferte ale unor firme cunoscute punand in balanta pretul si calitatea materialelor folosite. Recomandarea din partea noastra ar fi Hidroizolații Terase. Pe acestia ii puteti gasi la adresa hidroizolații-terase.ro, unde gasiti toate informatiile de care aveti nevoie.

Important este ca dupa ce va bucurati de serviciile unei firme de specialitate sa ii intrebati cum anume trebuie ingrijite terasele. Degeaba alegem un serviciu bun daca nu tinem cont de sfaturile specialistilor si daca nu dorim sa ne ingrijim proprietatea in mod adecvat. Implica-te!

 

 

 

Articole similare

Close