Eveniment

Bloc evacuat in Zalau din cauza unei scurgeri de gaze

S-a dat alarma in aceasta seara intr-un bloc din Zalau, dupa ce din subsolul imobilului s-a simtit un miros puternic de gaze. Oamenii din apartamente au fost evacuati, iar acum se asteapta ca cei de la firma distribuitoare de gaze confirme daca exista scurgeri.

Incidentul a fost semnalat la 112 in jurul orei 17. Mai multi locatari ai blocului P40 au anuntat ca de la subsol se simte un miros puternic de gaz. In scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat pompierii, jandarmii dar si o echipa de la firma distribuitoare de gaze. In prima faza au fost evacuati 13 locatari, printre care si un copil, dintr-o scara a blocului, iar ulterior, autoritatile au luat decizia de a evacua si cea de-a doua scara.

ACTUALIZARE: Au fost detectate scurgeri de gaz la o îmbinare a conductei situate lângă un apartament de la etajul 1. Se continuă verificările la toată instalația de livrare a gazului, iar la locul intervenției a sosit a doua echipă a distribuitorului de gaze.

Actualizare ora 19: Echipele Delgaz afirmă că problema a fost remediata si NU mai sunt scurgeri de gaz, astfel ca a fost permis accesul locatarilor în apartamente.

Stire in curs de actualizare.

 

Articole similare

Close