Eveniment

Un mos M.A.I. special | Politistii si voluntarii Crucii Rosii au impartit cadouri celor mai putin norocosi

O misiune M.A.I. specială a polițiștilor sălăjeni, alături de reprezentanții Organizației Crucii Roșii, prin care sute de copii din familii defavorizate au primit încălțăminte de iarnă.

În preajma sărbătorilor de iarnă, în cadrul proiectului județean ”În anul 2022 eu sunt Moșul”, polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Zalău au răspuns inițiativei Organizației Crucii Roșii Filiala Sălaj de a face o bucurie copiilor și de a se implica în misiunea de a ajunge cu daruri la sute de familii cu o situație materială modestă, pentru a le oferi copiilor ocazia de a zâmbi cu toată inima, în preajma Sărbătorii Nașterii Domnului.

Polițiștii sălăjeni și voluntarii Crucii Roșii Filiala Sălaj s-au deplasat împreună, în comunitățile din municipiul Zalău în care există familiile mai puțin norocoase și le-au oferit copiilor 600 de perechi de încălțăminte, pentru a le aduce o rază de lumină și căldură, înainte de Crăciun.

Cele 600 de perechi de încălțăminte (noi sau puțin uzate, dar în stare foarte bună) au fost donate de elevii de la diferite unități de învățământ din municipiul Zalău, celor care au cu adevărat nevoie de o pereche de încălțări.

În fiecare an, Crucea Roșie a încercat să vină în sprijinul acestor copii, iar Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, ca partener instituțional, s-a alăturat acestei inițiative și își dorește ca și pe viitor să reușească să se implice în astfel de acțiuni caritabile, să aducă un strop de fericire și bucurie în sufletele copiilor.

Articole similare

Close