Eveniment

Un tanar din Salaj a murit, dupa ce a fost prins sub un mal de pamant | Lucra impreuna cu tatal lui la un sant – VIDEO

Moarte fulgeratoare pentru un tanar de 21 de ani din judetul Salaj. Baiatul lucra impreuna cu tatal sau la un sant, pentru introducerea canalizarii in localitatea Sic, judetul Cluj. La un moment dat insa, malurile de pamant s-au surpat si au strivit corpul tanarului.

Potrivit martorilor, tanarul se afla la patru metri adancime impreuna cu inca un muncitor. Pentru ca santul nu ar fi fost asigurat, malul de pamant s-a prabusit peste trupul baiatului. Al doilea muncitor, care se afla in sant, a reusit sa fuga la timp. Tatal baiatului se afla la doar o strada distanta.

Dupa apelul la 112, spre locul indicat au pornit mai multe echipaje de pompieri, ambulante, dar si elicopterul SMURD de la Jibou.

Salvatorii au inceput scoaterea tanarului de sub pamant, folosind un excavator.

Dupa cateva zeci de minute, trupul baiatului a fost scos la suprafata si s-au inceput manevrele de resuscitare. Din nefericire insa, medicii au fost nevoiti sa constate decesul.

Tanarul era angajat al unei companii din judetul Satu Mare, care a fost contractata de Compania de Apa pentru executarea lucrarilor de introducere a apei in localitatea Sic, judetul Cluj.

Inspectorii ITM au deschis o ancheta in acest caz, pentru ca este vorba despre un accident de munca.

Si politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Articole similare

Close