Eveniment

Un tanar si un minor, arestati preventiv pentru talharie | Au batut un varstnic si i-au furat 50 de lei si telefonul

Doi tineri, din care unul minor au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, dupa ce au intrat in casa peste un varstnic pe care l-au batut si apoi au furat 50 de lei si telefonul mobil al barbatului.

Potrivit politistilor, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 00:00, două persoane de sex masculin, în vârstă de 29, respectiv 16 ani, ambii din comuna Someș-Odorhei, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat, de 65 de ani, din comună și, prin întrebuințare de violențe, i-ar fi sustras acestuia 50 de lei și un telefon mobil.

Persoana vătămată a fost transportată cu ambulanța la o unitate medicală, unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.

În baza probatoriului administrat, judecătorul de drepturi și libertăți, la propunerea parchetului competent, a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor două persoane bănuite de comiterea infracțiunii.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu în cauză.

Articole similare

Close