Eveniment

Urmarire pe strazile din Zalau | A fugit de oamenii legii, apoi a avariat autospeciala de politie

Plimbarea cu masina pe strazile din oras a unui tanar din Zalau s-a terminat cu un drum la sectie, dupa ce acesta nu a tras pe dreapta atunci cand oamenii legii i-au cerut sa o faca. Tanarul a calcat pedala de acceleratie, iar dupa cateva sute de metri, soferul a avariat autospeciala politiei, apoi a luat-o la pas, fiind prins intr-un final in curtea unei locuinte de pe strada Crasnei.

Totul a inceput miercuri, in jurul amiezii. Baiatul, in varsta de 19 ani, din Zalau circula cu masina pe bulevardul Mihai Viteazu, insa la un moment dat, in cale i-a aparut o patrula de politie, care l-a somat pe acesta sa opreasca. Pentru ca tanarul a ignorat semnalul facut de politisti, acestia au pornit in urmarirea masinii, iar dupa cateva sute de metri, soferul a franat brusc, intrand in coliziune cu masina condusa de oamenii legii.

Imediat dupa impact, baiatul de 19 ani a coborat din masina si a fugi printre masini, reusind sa se faca nevazut petru o perioada de timp, insa a fost incoltit de politisti in curtea unui imobil de pe strada Crasnei. In urma verificarilor efectuate de politisti, acestia au descoperit ca tanarul avea permisul de conducere suspendat, dupa ce ar fi provocat un accident rutier in judetul Harghita, soldat doar cu pagube materiale.

Pentru faptele sale, tanarul a scapat doar cu o amenda, in valoare de 725 de lei, pentru neoprire la semnalul regulamentar al politistilor, si cu un dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul de catre o persoana careia dreptul de conducere i-a fost suspendat.

Articole similare

Close