Politic

Viorica Dancila a ajuns la Zalau | Vezi vizita PAS CU PAS – VIDEO

Premierul demis, Viorica Dancila, si totodata candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale, a ajuns in aceasta dimineata la Zalau. Cu o intarziere de aproape jumatate de ora, Dancila, insotita de Petre Daea si Mihai Fifor, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Zalau. Aici, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc impreuna cu managerul interimar al unitatii sanitare, Georgeta Fit, i-au facut un tur al spitalului.

De la spital, premierul a mers la Centrul de zi pentru varstnici „Tinerete fara batranete”. Aici, Viorica Dancila a fost primita cu aplauze de batranii prezenti. S-au pupat, s-au imbratisat si si-au facut urari reciproc.

Mai apoi, oficialii au mers la Primaria Zalau, acolo unde au fost intampinati de primarul orasului, Ionel Ciunt. Dupa o scurta vizitia si discutie la edil in birou, Viorica Dancila a mers la pas pana la Cladirea Transilvania, pentru a lua parte la o intalnire electorala. Pe traseu a fost oprita de mai multi oameni veniti sa ii prezinte premierului problemele pe care le au.

De la Zalau, Viorica Dancila a mers in comuna Buciumi. Aici, satenii au asteptat-o in numar mare, oferindu-i flori. Oamenii s-au inghesuit sa isi faca fotografii cu premierul. Tot aici a vizitat si noua gradinita din localitate.

In Buciumi, cel mai mare succes l-a avut insa Petre Daea. Femeile din comuna l-au imbratisat si pupat, unele dintre ele spunandu-i ca nu-l vor mai lasa sa plece.

Sava Negrean Brudascu si-a deschis larg portile casei pentru a primi in vizita oficialii. Vioricai Dancila i-a povestit despre istoria casei in care locuieste, iar mai apoi, cu ochii in lacrimi,  i-a interpretat melodia „Doamne ocroteste-i pe romani”.

Stire in curs de actualizare!

 

Articole similare

Close