Eveniment

Viteza record surprinsa de politistii salajeni in localitate | Cu cat „zbura” soferul

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat astăzi un tânăr care circula cu viteza de peste 190 km/h, cea mai mare viteză înregistrată cu aparatul Truck Cam, în localitate.

Totul s-a intamplat in jurul orei 15, cand polițiștii din cadrul Serviciului Rutier desfășurau o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 1F, prin localitatea Sălăjeni .

În cadrul acțiunii a fost depistat un tânăr, de 32 de ani, din județul Sălaj, care circula cu autoturismul prin localitatea menționată, cu viteza de 191 de km/h.

Față de acesta, polițiștii au luat masura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1305 lei. Ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere, pentru 90 de zile.

Conform O.U.G. 195/2002, depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus , constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă.

 

Articole similare

Close