Eveniment

Vremea extrema s-a abatut asupra Zalaului | A plouat torential, a cazut grindina, iar vantul s-a intensificat brusc – VIDEO

A fost COD ROSU de vreme severa in judetul Salaj. Cerul s-a intunecat brusc de-asupra orasului Zalau, iar in cateva minute a urmat prapadul. Timp de cateva minute a plouat torential si a cazut grindina. Un mesaj RO-ALERT a fost emis de autoritati prin care populatia a fost informata despre fenomenele meteo extreme ce urmau sa apara.

Canalizarile din oras au cedat la scurt timp, din cauza ploilor abundente. Apa a refulat pe strazi , iar traficul a fost ingreunat pe artera din oras.

Vantul extrem de puternic a zburat tiglele de pe blocuri, iar mai multi copacii au fost scosi din pamant cu radacina.

Nici masinile nu au scapat neavariate. Grindina de dimensiuni impresionante a provocat pagube insemnate, iar bucatile de lemn smulse de pe un acoperis au cazut peste o masina parcata in zona centrala.

Istoria s-a repetat la Zalau. In urma cu un an, o furtuna asemanatoare s-a abatut aspura orasului. Atunci, bucatile de grindina cazute, de dimensiunea unui ou, au distrus zeci de masini si acoperisuri, iar mai mmulte persoane au ajuns la urgenta cu luxatii, dupa ce au alunecat pe gheta acumulata pe trotuare.

Articole similare

Close