AdministratieEveniment

ZALAU | Circulatie ingreunata din cauza ninsorii – VIDEO

Cu toate ca judetul Salaj NU se afla sub cod galben de atentionare meteorologica, ninsorile din ultimele 24 de ore au dat peste cap traficul rutier.

Circulatia se desfasoara cu dificultate pe mai multe strazi din municipiul Zalau. Si pe drumul European 81 sunt probleme. Din cauza ninsorii abundente, utilajele de deszapezire nu reusesc sa faca fata zapezii care se asterne rapid pe carosabil.

Pe Bulevardul Mihai Viteazul, traficul rutier se desfasoara in conditii normale de iarna. Utilajele de deszapezire au dat la o parte zapada de pe carosabil si au imprastiat material antiderapant. Probleme sunt in schimb pe strazile adiacente din oras, acolo unde utilajele patrund cu dificultate. Pe mai multe strazi din cartierul Dumbrava Nord, circulatia este ingreunata de stratul de zapada depus pe carosabil.

Nici pietonilor nu le este mai usor. Mai multe trotuare sunt acoperite in totalitate de zapada.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) recomanda conducătorilor auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, la ora 23,00 in unele zone stratul de zapada masoara pana la 7 centimetri. In urmatoarele 12 ore vremea va fi inchisa. Se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, iar temperaturile vor varia intre -5 si 1 grad celsius.

Asteptam imagini sau materiale video cu evenimente rutiere sau strazi inzapezite pe e-mail stiri@zalau24.ro sau pe WhatsApp 0771 750 912

Articole similare

Close