Administratie

Zalau Value Centre – cel mai mare MALL din Zalau | Unde va fi construit

Noul centru comercial din municipiu se va intinde pe o suprafata de 18.000 metri patrati si va fi amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazu, in vecinatatea terminalului de autobuze, accesul fiind facil atat cu autoturismul, cat si cu transportul in comun.

Intentia de investitie intr-un nou mall a fost luata de cei de la Prime Kapital, fiind unul dintre investitorii care a pus ochii pe micile orase. Planurile companiei includ dezvoltarea de centre comerciale adaptate pietelor din orase precum Târgovişte, Slobozia, Zalau, Baia Mare, acolo unde oferta de spatii comerciale este redusa ori inexistenta.

„Conceptul proiectelor şi suprafaţa acestora sunt adaptate în funcţie de numărul de locuitori şi puterea de cumpărare. Astfel, în oraşele terţiare, observăm că un hibrid între retail park şi galerie comercială s-a dovedit a fi un concept care să funcţioneze foarte bine, atât pentru dezvoltatori, cât şi pentru chiriaşii prezenţi în aceste proiecte. De exemplu, încorporarea unei zone de food court şi cafenele a fost foarte bine recepţionată de locuitorii oraşului Roman, unde Prime Kapital a inaugurat un centru comercial la începutul lunii noiembrie” a declarat pentru economica.net, Bogdan Marcu, Partner Retail Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox.

Dezvoltatorul a achizitionat, sprijinit de finantare de la fondul sud-afican MAR REI, mai multe terenuri unde are în plan deschidere a peste zece centre regionale, dar si noi malluri, in orase precum Pitesti, Ploiesti, Balotesti, Zalau, Slobozia, Baia Mare, Targoviste sau Sf. Gheorghe.

„Este doar o chestiune de timp până când oraşe precum Târgovişte, Zalău, Slatina, vor fi deservite de proiecte moderne de retail, dat find faptul că procesul de identificare şi securizare a terenurilor pretabile pentru astfel de dezvoltări şi autorizarea proiectului sunt cele care durează cel mai mult” a mai spus Bogdan Marcu, pentru economica.net

Investitorii nu au anuntat, inca, o data oficiala cand se vor incepe lucrarile de constructie a noului mall.

Articole similare

Close