Din OrasEveniment

Zalaul ramane fara apa la robinet pana SAMBATA, din cauza unei avarii la o conducta – VIDEO

Zalauanii raman fara apa la robinete, in plina canicula, dupa ce teava care asigura alimentarea orasului cu apa s-a spart.

Afectati de avaria majora sunt si locuitorii din Hereclean, Bocsa, Mirsid si Criseni. Alimentarea cu apa se estimeaza ca va fi reluata SAMBATA, in jurul orei 6,00.

Nu este pentru prima data cand se intampla acest lucru. Mai multi oameni s-au plans pe retelele de socializare ca si in anii trecuti orasul a ramas fara apa in locuinte, tot din cauza unor avarii.

Intre timp, reprezentantii Companiei de Apa Somes anunta ca in Zalau vor fi amplasate mai multe rezervoare de 1000 de litri, pentru populatie. Locurile insa vor fi comunicate ulterior.

De asemenea, în cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj va pune la dispoziţie apă prin intermediul unor cisterne, transmit reprezentantii Prefecturii Salaj.

Totodata, de la 1 iulie tariful pentru apa potabila a fost majorat, pentru ca, spun reprezentantii Companiei de Apa Somes, au demarat mai multe lucrari de modernizare si extindere a retelei.

Articole similare

Close