Eveniment

Zeci de soferi prinsi fara permis sau beti la volan | Politistii au dat amenzi de peste 600 de mii de lei, in mai putin de 15 zile

O actiune a politistilor salajeni prezinta situatia alarmanta de pe strazile din judet. In mai putin de doua saptamani, oamenii legii au aplicat peste 1000 de amenzi si au depistat zeci de soferi care s-au urcat la volan, desi consumasera bauturi alcoolice, nu aveau permis de conducere sau conduceau o masina neinmatriculata. Valoarea totala a sanctiunilor aplicate se ridica la suma de 624.673 lei.

In perioada 18-30 iunie IPJ Salaj a actionat cu efective marite, pentru siguranta cetatenilor, prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si linistii publice, pe perioada sezonului estival 2019.

Astfel, oamenii legii au constatat 136 de infractiuni, din care 26 la regimul circulatiei rutiere, fiind depistati soferi care au consumat bauturi alcoolice, au condus fara permis sau cu masina neinmatriculata. De asemenea din 1853 de soferi trasi pe dreapta, 15 dintre acestia au fost amendati pentru ca au consumat alcool, 709 pentru ca au calcat prea tare pedala de acceleratie, iar restul au primit sanctiuni contraventionale pentru alte incalcari ale legislatiei rutiere.

Mai mult politistii au retinut 92 de permise de conducere, dar si 33 de certificate de inmatriculare.

Articole similare

Close