Eveniment

Scandal cu cu bâte și pietre pe o strada din Șimleu Silvaniei

Polițiștii din Șimleu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că pe strada Independenței din Șimleu Silvaniei are loc un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au aplanat starea conflictuală iscată.

Polițiștii au identificat persoanele implicate în scandal ca fiind șase bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 26 și 62 de ani, toți din Șimleu Silvaniei, care, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la achiziționarea unui imobil, s-ar fi amenințat reciproc, adresându-și injurii și cuvinte jignitoare și ar fi blocat traficul rutier, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii public.

De asemenea, față de un bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

Articole similare

Close