Eveniment

Caruta spulberata de o masina in Buciumi | Trei persoane, printre care si doi copii, primesc ingrijiri medicale – FOTO

Trei persoane, printre care doi copii in varsta de aproximativ 12 si 15 ani primesc ingrijiri medicale, dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier, produs in urma cu putin timp in localitatea Buciumi.

Din primele date, se pare ca o caruta a fost lovita de un autoturism. In urma apelului la 112, mai multe echipaje de salvatori au pornit spre locul indicat.

Potrivit reprezentantilor I.S.U. Salaj, in urma incidentului au rezultat 3 persoane rănite 1 bărbat (aprox. 60 ani) şi 2 copii (aprox. 10 şi 15 ani) toţi ocupanţi în căruţă cărora li se acorda îngrijiri de către echipajele medicale.

Toate cele trei victime au fost preluate pentru a fi transportate la spitalul din Zalau.

UPDATE

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un autoturism, condus de un tânăr, de 18 ani, din comună a intrat în coliziune cu o căruță, condusă de un minor, de 15 ani.

În urma evenimentului, trei persoane au suferit leziuni, respectiv tânărul care conducea atelajul și alte două aflate în căruță, un bărbat de 69 de ani și un minor de 12 ani.

Toți cei trei locuiesc în comuna Buciumi și au fost transportați la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Coducătorul auto a fost testat cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Articole similare

Close