Din Oras

„Cum arata din partea aia, Cristi?” | Balajel se lauda ca a ales impreuna cu primarul noul brad – FOTO

„Cristiiiii…cum arata din partea aia?”. De data asta…bine. Dupa ce in urma cu o saptamana au inaltat pe platoul de piatra/marmura, un brad fara crengi, viceprimarul Balajel se lauda ca de aceasta data, el impreuna cu primarul Zalaului, s-au ocupat personal de alegerea, transportul si montarea lui.

Cum bradul a facut inconjurul internetului, postarile „rautacioase” l-au suparat Balajel, care spune ca, nici in ruptul capului, bradul fara crengi nu ar fi fost impodobit…nu prea era posibil oricum.

„Chiar dacă unii dintre cei care au aflat de nefericita întâmplare cu bradul deteriorat au exploatat-o căutând să facă spectacol dintr-un necaz, era de la sine înțeles că nu vom avea un brad cu defecte. Cine s-ar fi gândit să împodobim altceva decât un brad frumos de Crăciun în Zalău?” a transmis Teodor Balajel, viceprimarul Zalaului, printr-o postare pe Facebook.

A doua oara a fost cu noroc, bradul arata la fel din toate pozitiile si tot ce mai ramane de facut e sa fie impodobit de cei care s-au ocupat personal de alegerea, transportul si montarea lui.

Articole similare

Close